środa, 28 grudnia 2016

SiejeJe- Wafle orkiszowe

Dzisiaj pora na kolejny smak wafli od SiejeJe- wafle orkiszowe. Moja pierwsza myśl, nie będą zbyt smaczne, nie wiem czemu ale za orkiszowymi produktami nie przepadam. Ale kto nie próbuje ten nie wie, więc spróbowałam wafli i okazuje się, że są pyszne. 



Świetnie sprawdziły się jako talerzyk pod jajecznicę- serio serio. Idealne połączenie jajek i wafla orkiszowego do przegryzienia to super pomysł na śniadanie, czy na kolację.
Wafle są chrupiące, smaczne i świetnie się sprawdzają w roli talerzyka. Bez obaw możecie nałożyć gorące jajka od razu na wafel, nie przesiąknie- sprawdzałam:)

Wafle świetnie smakują jako przekąska do chrupania w czasie pracy. I przede wszystkim są pożywne.




Wafle w każdym momencie można zamknąć i otworzyć za kilka dni, za tydzień i nadal będą chrupiące. Ni robią się mlaskate jak inne wafle, innych firm.

Ja jestem w nich zakochana, uwielbiam używać wafli orkiszowych do jajecznicy, zdecydowanie lepiej mi smakuje w takim wydaniu:)


Polecam i zapraszam do SiejeJe oraz do odwiedzenia ich na Facebooku.

7 komentarzy:

  1. No i narobiłas mi smaka :) chyba sobie na obiad zrobie jajecznicę ale talerzyk 'zwykły' bo takiego nie mam :)

    OdpowiedzUsuń
  2. tak długo zachowują świeżość to muszę kupić

    OdpowiedzUsuń
  3. Wyglądają bardzo smacznie i jakie są duże :)

    OdpowiedzUsuń
  4. pyszności :DDDD potwierdzam :)))

    OdpowiedzUsuń