Ostatnio wielkim hitem mojego męża stał się sos duński Remulada od Tarsmak.
Mój mąż ma swoje smaki i nie każdy sos mu "podchodzi". Sos duński od Tarsmak zasmakował mu od pierwszego razu. Dla mnie to absolutny hit, dlatego że ja uwielbiam kiszone ogórki i kiszoną kapustę, a ten sos tworzony jest na bazie tych oto warzyw. Sos majonezowy z dodatkiem musztardy i wyraźnie wyczuwalną curry. Sos jest gęsty, nie spływa z mięsa. łatwo się go rozsmarowuje na kanapce.
Sos Duński Remulada używany jest u nas nie tylko do mięs, sosu używamy do kanapek z serem, mój mąż dodaje do sałatek.
Sos tak naprawdę nadaje się do każdego rodzaju dań, w zależności od upodobań smakowych osób używających sosu. Sos duński jak dla mnie jest bardzo dobry, bardzo smaczny, gęsty i warty uwagi.
Jadłam już kilka sosów duńskich, ten wyraźnie się odróżnia od pozostałych. W większości sosów duńskich jakie próbowałam używano jedynie ogórka kiszonego, w sosie Tarsmak mamy też kiszoną kapustę i myślę, że to jest właśnie ten składnik, który wygrywa.
Dzięki swojej kremowej, gęstej konsystencji świetnie sprawdzi się do dekoracji potraw na stół, nie spłynie i nie rozpuści się jak co poniektóre sosy innych firm.
Mnie bardzo zaskoczył ten sos, zaskoczył na plus, dlatego zdecydowanie go polecam i zapraszam do Tarsmak oraz do odwiedzenia i polubienia ich na Facebooku.
Mój mąż ma swoje smaki i nie każdy sos mu "podchodzi". Sos duński od Tarsmak zasmakował mu od pierwszego razu. Dla mnie to absolutny hit, dlatego że ja uwielbiam kiszone ogórki i kiszoną kapustę, a ten sos tworzony jest na bazie tych oto warzyw. Sos majonezowy z dodatkiem musztardy i wyraźnie wyczuwalną curry. Sos jest gęsty, nie spływa z mięsa. łatwo się go rozsmarowuje na kanapce.
Sos Duński Remulada używany jest u nas nie tylko do mięs, sosu używamy do kanapek z serem, mój mąż dodaje do sałatek.
Sos tak naprawdę nadaje się do każdego rodzaju dań, w zależności od upodobań smakowych osób używających sosu. Sos duński jak dla mnie jest bardzo dobry, bardzo smaczny, gęsty i warty uwagi.
Jadłam już kilka sosów duńskich, ten wyraźnie się odróżnia od pozostałych. W większości sosów duńskich jakie próbowałam używano jedynie ogórka kiszonego, w sosie Tarsmak mamy też kiszoną kapustę i myślę, że to jest właśnie ten składnik, który wygrywa.
Dzięki swojej kremowej, gęstej konsystencji świetnie sprawdzi się do dekoracji potraw na stół, nie spłynie i nie rozpuści się jak co poniektóre sosy innych firm.
Mnie bardzo zaskoczył ten sos, zaskoczył na plus, dlatego zdecydowanie go polecam i zapraszam do Tarsmak oraz do odwiedzenia i polubienia ich na Facebooku.
a ja uwielbiam sosy ale fakt nie każde mi pasują a ja wolę lekko ostre nie za słodkie i gęśte + najlepiej z kawałkami warzyw itp
OdpowiedzUsuńNie znam smaku tego sosu,chętnie posmakuję :)
OdpowiedzUsuńNie znam tego jeszcze
OdpowiedzUsuńSosu nie znam ale i pewnie mojemu mężowi by do gustu przypadł
OdpowiedzUsuńTeż jeszcze nie znam tego sosu niestety.
OdpowiedzUsuńpierwszy raz słyszę o takim rarytasku :)))
OdpowiedzUsuńCiekawy ten sos, warto spróbować
OdpowiedzUsuńlubię różne sosy zobaczymy jak ten smakuje
OdpowiedzUsuń